קמח הקפוטו הוא לחם העשוי מקמח חיטה, שמרים ומים. זה מוצר איטלקי. קמח הקפוטו הוצג לראשונה באיטליה בשנת 2003. הוא עשוי מקמח החיטה המלא, מה שהופך אותו לעשיר בחומרים מזינים וויטמינים.
קמח קפוטו הוא סוג מיוחד של קמח ששימש כבר מאות שנים בעולם הקולינריה. הוא משמש להכנת פסטות ורטבים, אך הוא משמש גם כחומר מסמיך בחלק מהלחמים או כמרכיב בחלק מהמנות.
קמח הקפוטו הוא מוצר העשוי מקמח חיטה, המשמש להכנת לחם. המוצר קיים כבר למעלה מ-200 שנה. כשהחברה בה עבדו נקנתה על ידי חברה גדולה יותר, הם החליטו להרחיב את עסקיהם והחליטו להשתמש בקמח הקפוטו במוצרים שלהם. הם ראו שלמוצר יש פוטנציאל גדול והחליטו להשתמש בו בכל המוצרים שלהם.
קמח קפוטו הוא קמח עתיר חלבון העשוי מזרעי הקפוטום או הנמלה השחורה האפריקאית. הוא שימש באפריקה כמזון, תרופה וכמרכיב למוצרי יופי מסורתיים.
איך אפשר להשתמש בו?
קמח קפוטו הוא קמח פונקציונלי העשוי מחיטה, שהוא אידיאלי להכנת לחם. אפשר להכין ממנו כל סוג של לחם.
הקפוטו הוא קמח שניתן להשתמש בו בדרכים שונות. זה יכול לשמש להרבה דברים כמו הכנת לחם, פסטה, עוגות ועוד. הוא גם אחד המרכיבים בפיצה המפורסמת בעולם. זה קל לשימוש ויכול להקל על חייך כשאתה עסוק בהרבה דברים. זה גם מרכיב שימושי מאוד במוצרים רבים אחרים כגון שמני בישול, תבלינים, רטבים ומשקאות.
קמח הקפוטו הוא מוצר העשוי מקמח חיטה בעזרת טכנולוגיה מיוחדת. הוא משמש להכנת סוגים שונים של מזון. נעשה בו שימוש נרחב בתעשיית המזון מכיוון שניתן להשתמש בו להכנת לחם, פסטה, פיצה ועוד כמה סוגי מזון. ניתן להכין את קמח הקפוטו מכל סוג של קמח חיטה ואין צורך בטיפול כימי לפני השימוש לייצור מוצר זה. למעשה, קמח קפוטו אינו דורש עיבוד כימי כלל ומכאן שניתן לעבד אותו ללא שימוש בכימיקלים או חום.
להשיג באתר: https://lechecake.com/