ישנם יתרונות רבים להעסקת שף פרטי לצורך ארוחת שף בבית:
- מתן מענה לצרכים תזונתיים
- עמידה בהעדפות אישיות
- לוחות זמנים עמוסים ללא זמן לבשל
- ארוחות גורמה טעימות
- בידור קל
הדרישות שעליך לבדוק הן להלן:
ניסיון
כשמזמינים ארוחת שף בבית בחרו שף עם ניסיון רב. חוויה זו יכולה להיות ממסעדה, חברת קייטרינג, אוכל ארגוני או כל תחום אחר, אך קחו בחשבון שהרקע של השף צריך לשקף את הצרכים שלכם. לדוגמה, אם אתם מארחים מסיבה בבית, השף שתבחר צריך להיות בעל ניסיון בסעודה בקנה מידה גדול מרקע של קייטרינג או נשף.
מטבח
שף מוסמך כמו אייל פינקלשטיין, צריך להיות מומחה ביותר מסוג אחד של מטבח מכיוון שמעט לקוחות רוצים לאכול את אותו האוכל יום אחר יום. אם אתה מעדיף סגנון מטבח מסוים, הקפד לברר לגביו.
גמישות
הצרכים שלך עשויים להשתנות משבוע או שבוע או מיום ליום וכל שף טוב אמור להיות מסוגל להיענות להם. מארוחות צהריים גורמה לבית ספר וארוחות ערב יומיומיות ועד ארוחות אינטימיות לשניים ומסיבות ערב, שף טוב גמיש מספיק כדי לעשות הכל.
טעם
מעל לכל השאר, הטעם הוא הפוסק הסופי של איכות המזון. כשאתם מבררים על שירותי שף פרטיים ואישיים, קחו את הזמן לנסות את האוכל שלהם.
הסמכה ורישוי
עסקי שף וקייטרינג צריכים להיות בעלי רישיון עסק. כל השפים מחויבים באישור בטיחות מזון ואם הם עובדים ממטבח מסחרי, יש לקבל רישיון ובדיקה של העירייה; לבדוק את הרישום שלהם.
מלצרים ומלצריות
יש שפים פרטיים שלא נוסעים לעבודות לבד, אלא מביאים איתם מלצר או שניים, תלוי במספר האורחים. השף יכול להתמקד בבישול ובציפוי, בעוד שהמלצר מגיש אוכל ושתייה. הערב מתנהל בצורה חלקה כך, שבו האורחים יכולים להתמקד בלהנות וליהנות אחד מחברתו של זה.