זוכרים את הספר האדום שהיה מראה איך להכין עוגות בצורות מגניבות? גם אם כן וגם אם לא, אפשר להגיד שעברו המון שנים מאז שנוצר והצורות בו כבר לא כל כך מקוריות בימינו. היום כשהדרישה למקוריות היא אחת הדרישות הראשונות, בעולם העוגות די קשה לאלתר אם אתה לא קונדיטור. אבל אנחנו נגלה לכם את האמת.
איך מכינים עוגה בצורות? זה די קל, אם תקראו תגלו
מכירים את חותכני העוגיות המגניבים? נו אלה שבאים בכל הצורות שרוצים. חדי קרן, לבבות, טבעות נישואין ועוד מיליון אפשרויות שמשדרגות את העוגיות ובכלל את החגיגה. כמה פעמים חשבתם לעצמכם איזה מגניב זה היה אם היו חותכנים בצורות כאלו רק לגודל של עוגה.
הרשו לנו להפתיע אתכם. הם קיימים. אתם פשוט צריכים לדעת איפה לחפש אותם.
חותכנים מגניבים לעוגות יכולים לבוא בצורות רבגוניות וייחודיות לכל אירוע, כך שאם התחלתם להסתבך בעיצוב העוגה, הרי שיהיה לכם קל יותר בהרבה עם חותכן לעוגה. עם זאת, עליכם לדעת שהשימוש בחותכן עוגה הוא מעט שונה מחותכן העוגיות כך שאולי תרצו לעבור סדנא בהקשרם של חותכני העוגות.
למה שונה?
מאחר וכאשר אתם אופים עוגיות, כל שתעשו זה ליצור שבלונות בבצק שפרסתם ואת הצורות אותן יצרתם פשוט תעבירו אל התנור ותחכו שיאפו. בניגוד לעוגיות, שמצריכות רק שכבה אחת של בצק, את העוגה אותה אתם מחתכים, תרצו לבנות מכמה שכבות, מה שיצריך ידע על כמויות הבצק וצורת העבודה עם החותכן שבחרתם.
סדנא לאפיית עוגה? כן
כי לא רק שתלמדו יותר טוב את רזי האפייה, תוכלו ללמוד איך לאפות עוגה מקורית, ייחודית שתיתן למקבלים אותה נושא לשיחה בוודאות. יחד עם אפיית העוגה על כלל שכבותיה, תלמדו גם על זילוף, על סוגי הקרמים וכן מה מומלץ לאיזה אירוע. לכן, כשאנחנו מדברים על סדנת אפייה בצורות מקוריות, אנחנו בעצם מדברים על הרבה יותר מאפייה.
לסיכום,
סדנת אפייה יכולה לתת לכם הרבה יותר מללמוד משהו חדש, שזה דבר טוב בפני עצמו. היא יכולה לתת לכם היכרות עם עולם חדש וכמובן, צורת אפייה חדשה. לחצו כאן כדי לקרוא מידע נוסף על כך.